Najbolji Uvrede, stranica 3

Kaže mama Ivici:
Ivice, izvoli se ispričati sestri zato što si joj rekao da je glupa!
Seekooo! Oprosti što si glupa.
Pita Štef Muju:
Mujo, što je to šuplje, dlakavo, ženama stoji između nogu, a riječ završava s NE?
Nemam pojma. - odgovori Mujo.
Pička, ne? - kaže Štef.
Dobro, zajeb'o si me. - reče Mujo. - A što je to, dlakavo u obliku kobasice, muškima visi između nogu, a riječ završava sa NJU?
Nikad čuo! - reče Štef.
Kurac, konju!!
Mama ti je tako debela da kad skoči s mosta zaglavi se u zraku.
Odlučio Zagorac postati Bosanac. Kažu liječnici da mu moraju odstraniti jednu trećinu mozga. Pristane on na to i operacija se uspješno izvrši, samo što su mu, greškom, umjesto jedne izvadili dvije trećine mozga. Budi se Zagorac i s čuđenjem povika:
As ti lipe Gospe, di san to ja!?
Bed je kada u čokoladici "Životinjsko carstvo" pronađeš svoju sliku.
Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sjedne na uobičajeno mjesto. Baci pogled na cijeli restoran i vidi prekrasnu ženu, koja sjedi sama za stolom blizu njegovom.

Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prekrasnoj ženi odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina s vinske liste restorana. Muškarac je bio uvjeren da je, ukoliko ona prihvati njegovu gestu, pred njima vrlo zanimljiva i obećavajuća večer. Konobar odnese bocu vina za gospodičin stol i kaže joj:
Ovo je ljubazna gesta gospodina koji sjedi za onim stolom. - I pokaže na njega.

Žena pogleda bocu veoma hladno i s visoka i odluči poslati poruku gospodinu. Pripremi papirić i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu. Na papiriću je pisalo:

Da bih ja prihvatila bocu vina, koju ste mi Vi ljubazno ponudili, trebali biste u garaži imati Mercedes, u banci milijun dolara i u hlačama 20 centimetara!

Nakon što je pročitao poruku, gospodin odluči odgovoriti. Pripremi papirić i da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospođi. Na njegovom je papiriću pisalo:

Da bih izašao u susret Vašoj ljubaznoj zamolbi, mogao bih, eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa čak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garaži ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili pak donirati 19 od 20 milijuna dolara, koje držim na računu u banci. Ali, ni za što na svijetu, pa čak ni za tako lijepu i privlačnu ženu kao što ste Vi, ne bih odrezao 5 centimetara onoga što imam u hlačama! Budite tako ljubazni i vratite mi moje vino.
Sjedila plavuša na klupi, kad prolazi zanosna crnka. Na to će plavuša:
Koja ružnoća ispred mene!!

Kaže crnka:
Ne sviđa ti se? E, pa makni ogledalo!
Opet si pušila! - kaže otac kćeri.
Nisam tata, da ti puhnem?
Ma obriši se! - odbrusi otac.
Za rockere
Dao bog da ti Tomphson došao u kuću!
Kako se zove Srbin na 100°C?
Žarko...
A na 1000°C?
Uglješa...