Uvjeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela portala vicevi.hr, vicevi.biz, vicevi.tv (uključujući i poddomene) (u daljnjem tekstu: "Sajt") ili bilo koje druge domene koja je u vlasništvu, suvlasništvu ili partnerstvu s obrtom Splendido Solutions (u daljnjem tekstu: "Firma"), podrazumjeva se da se slažete s ovim uvjetima korištenja, zato pažljivo pročitajte sve točke prije nego nastavite dalje koristiti Sajt.

1. Glavne napomene

1.

Ovaj Sajt je namjenjen ISKLJUČIVO zabavi i nije u cilju narugati se korisnicima, već ih istinski zabaviti. Ako vam ne odgovara takav humor i/ili sadržaj, molimo Vas, idite tada negdje drugdje.

2.

Firma NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA NEĆE BITI ODGOVORNA ZA BILO KAKVU MATERIJALNU ILI NEMATERIJALNU ŠTETU UZROKOVANU DALJNJIM KORIŠTENJEM SAJTA.

2. Pristup Sajtu

Pravo pristupa Sajtu nemaju osobe mlađe od 13 godina.

Pojedini sadržaj na Sajtu je dozvoljen isključivo osobama starijim od 18 godina.

3. Pravila ponašanja na Sajtu

Pravilo broj 1.1. često zna izazvati određene reakcije ljudi koje nisu primjerene čak ni na ovakvom Sajtu gdje je većina toga dozvoljeno. S obzirom da se sav sadržaj može komentirati, nije dozvoljeno vrijeđanje po nikakvoj nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Sadržaj koji korisnici mogu razmjenjivati preko Sajta se ne kontrolira automatizmom. Iz tog razloga, korisnici mogu prijaviti određeni komentar, odgovor na komentar, objavljeni sadržaj ili profil drugog korisnika nakon čega će se svaki sadržaj, koji nije primjeren, biti uklonjen u najkraćem mogućem roku od vremena prijave. Firma neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem Sajta.

Svaki pokušaj objavljivanja, slanja, razmjene ili prenošenje informacija za koje posjetitelj zna da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima će biti uklonjeno u najkraćem mogućem roku od trenutka spoznaje.

4. Sadržaj

Sav sadržaj na ovom Sajtu (osim zanimljivosti) je poslan od strane naših posjetitelja kroz već jako dugi niz godina. Svatko može poslati bilo što kroz forme za viceve, tekstove ili slike nakon čega sav poslani sadržaj ide na provjeru. Ukoliko smatrate da i dalje treba ukloniti neki sadržaj, kontaktirajte nas i napišite razlog zašto nešto treba ukloniti.

Zanimljivosti su preuzete s drugih portala uz navođenje izvora. Ako izvor više ne postoji, tada ni link na izvor vijesti neće biti vidljiv.

Na sajtu se mogu naći linkovi na stranice trećih osoba. Takvi linkovi su objavljeni u dobroj namjeri i firma se ne može smatrati odgovornom za sadržaje izvan Sajta. Sadržaj izvan Sajta koristite na vlastitu odgovornost.

Sajt može sadržavati sadržaj koji nije primjeren za određene posjetitelje.

Firma zadržava pravo ukloniti bilo koji sadržaj za koji se procijeni da je nepodoban ili protivan ovim uvjetima korištenja.

5. Ponašanje na internetu, a vezano za ovaj Sajt

Svako kopiranje sadržaja s ovog Sajta na bilo koji drugi Sajt, društevnu mrežu ili servis je izričito zabranjeno, osim ako se uz SVAKI preuzeti sadržaj ne navede PUNA putanja do stranice s kojeg je sadržaj preuzet.

IZRIČITO JE ZABRANJENO PREDSTAVLJANJE NA INTERNETU U IME SAJTA vicevi.hr, vicevi.biz, vicevi.tv ILI BILO KOJE DRUGE DOMENE ILI PODDOMENE KOJA JE U VLASNIŠTVU FIRME ILI PARTNERA FIRME. OVA STAVKA UKLJUČUJE I DRUŠTVENE MREŽE NA KOJIMA NIJE DOZVOLJENO KREIRANJE STRANICA ILI PROFILA KOJI SE PREDSTAVLJAJU U IME OVOG SAJTA.

6. Tehnički uvjeti

Kolačići (eng. cookies) su male datoteke koje vaš preglednik spremi na vaše računalno ili mobilni uređaj. Svaki sljedeći put kada otvorite Sajt (ili točnije: kada vaš preglednik pošalje svaki sljedeći HTTP request prema serveru Sajta), informacije iz cookie datoteka su također poslane zajedno sa svim drugim informacijama koje se šalju prema serveru Sajta.

Ovaj Sajt koristi kolačiće jer su nužni za funkcioniranje autentifikacijskog sustava. Bez kolačića, ne biste se mogli prijaviti na Sajt.

Kolačiće na ovom Sajtu bi mogli koristiti i neki drugi sustavi (eng: 3rd parties) u svrhu analize posjećenosti ili boljeg prikazivanja reklama od kojih živimo.

Restrikcije

Nije dozvoljen nikakav pokušaj dolaska do osobnih informacija ili pristupnih podataka u vlasništvu drugih korisnika, a svi registrirani korisnici su dužni čuvati svoje pristupne podatke i ne dijeliti ih drugim osobama.

Firma se obvezuje da će čuvati sve osobne podatke koliko god je to tehnički moguće i da neće nikome svojevoljno podijeliti osobne podatke korisnika Sajta.

7. Uvjeti korištenja

Firma zadržava pravo bez prethodne najave promjeniti ili nadodati Uvjete korištenja Sajta. O važnim promjenama Sajt može obavijestiti korisnike objavom na Sajtu ili e-mailom.


Datum: 30. studeni 2016.