Vicevi o ženama, stranica 7

Pričaju dvije programerke:
Vidim imaš novog dečka, bildera, pravi frajer!
Da, da!
A kakav je kao muškarac?
Kao moj laptop! Dobra mu je grafička, ali mu baterija kratko drži.
Mala se lupa češće nego pečat u općini!
Koje riječi žene najviše mrze za vrijeme odličnog seksa?
Dušo, stigao sam!
Dogovori se muško društvo da će gledati zajedno nogometnu utakmicu. I naravno svi mogu osim jednog oženjenog. Kad negdje na pola prvog poluvremena pojavi se on:
Otkud ti? - pitaju ga.
Nećete vjerovati! Sjedim ja na kauču kad mi neko pokrije oči. Kad ono moja žena, u seksi donjem rublju, prozirna spavaćica, štikle, našminkana i onako me uze za ruku i povede u krevet. Tamo mi daje lisice i kaže: Zaveži me za krevet! Ja ju zavežem i ona mi kaže: A sad radi što poželiš! I evo me, ja došao!
Uđe dečko u lift, a u njemu prelijepa djevojka. Pita ona njega:
Hoćeš li gore ili dolje?
Polako mala, tek smo se sreli!
Došla Muji punica u goste. Pita je Mujo:
Do kad ćete ostati?
Dok vam ne dosadim! - odgovori punica.
Pa zašto tako kratko?
Ozbiljan, oženjen čovjek je nešto ranije otišao s posla jednog petka, ali umjesto da je otišao kući, proveo je vikend zabavljajući se s prijateljima.
Kada se konačno vratio kući u nedjelju, žena mu je jako zamjerila i u tome je bila nepokolebljiva. Nakon nekoliko sati vriske i dernjave, žena je zastala i ponudila mu sljedeće:
Kako bi bilo da me ne vidiš idućih nekoliko dana?
Suprug nije mogao vjerovati, pogledao je, nasmiješio se i rekao:
To bi bilo sasvim u redu!
Ponedjeljak je prošao, a ženu nije vidio. Utorak i srijeda isto prođoše a da je nije vidio. Dođe i četvrtak,oteklina je splasnula i mogao ju je vidjeti tek krajičkom lijevog oka.
Bračni par je doživio tešku prometnu nesreću prilikom koje je muževo lice bilo teško unakaženo. Doktor mu je rekao da za plastičnu operaciju ne mogu iskoristiti kožu s ostatka njegovog tijela, jer je bio previše mršav.
Međutim, u bolnici su procijenili da se jedini dio kože koji odgovara nalazi na ženinoj stražnjici. Muž i žena su se dogovorili da neće nikom reći otkud je uzet materijal za operaciju, a zamolili su i medicinsko osoblje da sačuvaju njihovu tajnu. Ipak se radilo o veoma osjetljivom pitanju.
Nakon izlaska iz bolnice, ljudi se nisu mogli načuditi njegovom novom licu. Izgledao je ljepše nego ikad. Svi prijatelji i rodbina su hvalili njegovu ljepotu.
Jednog dana kad je muž ostao nasamo sa svojom ženom i kada su ga preplavile emocije zbog njene žrtve rekao je:
Draga moja, želim ti se zahvaliti za sve što si učinila za mene. Kako ti se mogu odužiti?
Dragi moj, dovoljno mi je to što svaki put vidim tvoju majku kako te ljubi u obraz.
Pričaju dvije prijateljice:
Moja kći je super dijete. Bila je najbolji učenik i najbolji student. Završila je studij u roku, odmah se zaposlila u jednoj privatnoj firmi. Počela je kao referent pa dogurala i do šefa. Sad je i pomoćnik direktora. Sva ta muka i odricanje su joj se na kraju isplatili! A kako tvoja kći?
Ma i moja kći je ljubavnica svog šefa, samo ja ne znam to tako lijepo ispričati.
Mladi bračni par intelektualaca otišao na rad u Afriku. Nakon dvije godine u braku i seks mu je već pomalo dosadio. Sjedi on tako jednu večer pred televizorom i razmišlja, pozove ženu i kaže:
Hajdemo večeras promijeniti pozu!
Ona se nasmije i odgovori:
Može, ja ću cijelu večer sjediti na fotelji pred TV-om i prdit, a ti peri suđe i peglaj!