Najbolji SMS, stranica 7

Želim se s tobom... gledati, maziti, ljubiti... Želim s tobom... Nebo gledati, zvijezde brojati, želim s tobom voditi lju...bimca u šetnju...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
Join the Army... meet interesting people... kill them!
Bog stvori sunce, toplo i sjajno, stvori mjesec, mio i drag, stvori more, bistro i duboko, i zatim stvori TEBE..., jer nekakvu pizdariju je ipak morao napraviti!
Skidam ti gaćice, osjećam toplinu mačkice, ti mi ga ližeš, glavić dižeš i željenom cilju stižeš! Dođi kod mene na kavu da između nogu osjetiš glavu.
Seks je senzacija uzrokovana iskušenjem kada muškarac stavi svoju lokaciju u žensku destinaciju. Da li shvaćaš objašnjenje ili želiš sutra prezentaciju??
Prema članku 24, odluka 3, stavka 1, točke 5 zakona o seksu osuđujem te na doživotni zatvor u mom krevetu. Protiv ove odluke ne može se uložiti žalba.
Haski je dobar za snijeg, vučjak je dobar za drogu, lesi se uvijek vrati kući, doberman je dobar čuvar, ptičar je dobar za lov, a što je s TOBOM ĐUKELO??
Zašto čekati sate i sate u zračnoj luci, podnositi svu tu gužvu... Ne morate se brinuti, jer Taliban Airlines će Vas odvesti direktno u vaš stan!
Sjećaš se kad si mi polako umočio prst, a onda ga polizao i tu radnju ponovio više puta. I shvatio, to je nešto najbolje na svijetu do sad. Tvoja Nutella!