Petnaestogodišnjak u čokoladnom biznisu
Luis je zbog disleksije s 11 godina napustio školu. Slobodno je vrijeme kratio radeći slastice, no uskoro se otkrilo da njegovi specijaliteti od kakaovca imaju veliki potencijal. Nedavno mu je ponuđen unosan ugovor o suradnji s nekoliko britanskih lanaca supermarketa, koje je prihvatio i potpisao.
Louisu odnedavno u proizvodnji čokolade i čokoladnih proizvoda pomažu roditelji Phil i Mary te nekoliko stalnih zaposlenika. Mladi je poduzetnik počeo s proizvodnjom čokolade u aparatu sa samo jednim kalupom. Isprva je to radio kako bi ispunio slobodno vrijeme, za prijatelje i članove obitelji.
Danas njegova tvrtka proizvodi više stotina čokolada dnevno, a u Sainsbury'su i Waitroseu dodatne narudžbe imaju za božićne blagdane.
Oduvijek sam volio pripremati i jesti dobru hranu, gurman sam i volim znati odakle dolaze namirnice koje koristim u svakodnevnoj prehrani. Moja strast prema kuhanju, posebno pečenju kolača, seže od ranog djetinjstva. Kolače sam počeo peći s mamom kad sam imao četiri ili pet godina, i od tada u tome istinski uživam, objasnio je mladi Louis Barnett, čiji je otac nedavno dao otkaz te se zajedno s Louisovom majkom pridružio sinu u obiteljskom poslu.