Hrana za prste polizat!
?pageti od je?a, sendviči s jazavcem, a povremeno i koji labrador... Mnogima od nas bi se smučilo da nas ponude ovim jelima, no za Arthura Boyta ovaj je jelovnik svakodnevica.
Ovaj je 66-godi?njak izjavio kako su njegovi recepti potpuno prihvatljivi za jelo ukoliko se mrtvim ?ivotinjama dobro očisti krzno i temeljito skuha, te dodaje kako se on niti od jednog svog jela nije nikada razbolio.
To je dobro, besplatno meso za koje sam siguran da nije ?opano hormonima", inzistira Arthur. "Poseban je u?itak pojesti ga, a ne dati ni novčića za njega.
Gospodin Boyt mo?e za ručak upotrijebiti bilo koju ?ivotinju koju pronađe u okolici svog doma u Davidstowu. Meso ?ivotinja kuha i po nekoliko sati u vatrostalnoj zdjeli u kojoj se to meso najbolje smek?a.
Labrador ima okus po janjetini, kazao je Arthur, a prvi ga je put ku?ao kada je nai?ao na psa bez ogrlice i bilo kakve identifikacije, te mu nije mogao pronaći vlasnika.
Pa ga je pojeo...
Izvor: IskonInternet